Måndagsglimtar

img_8924
Ni kanske minns att jag några gånger skrivit ( t.ex. här) om att man inte ska ställa in sig på att måndag automatiskt innebär en lite sämre dag. Ibland känns det som att måndagar försöker bevisa mig att jag har fel. Förra veckan exploderade min lunchlåda i min favoritväska på en måndag och idag glömde jag mitt busskort hemma och får väldigt motvilligt betala 11 euro för att ta mig till jobbet och tillbaka. Men ändå försöker jag intala mig att detta lika bra kunde hända på en tisdag eller onsdag. Därför tänkte jag lista 5 bra saker med just denna måndag, för att bryta mönstret och höja måndagar.

img_8912
5 bra saker med just denna måndag

- Jag var idag på min 15onde behandling vilket innebär att jag bara har 10 kvar, tänk vad fort det gått denna gång!

- Idag skiner solen och jag känner hur den värmer mina kinder. Vårkänslorna börjar mer och mer ta över.

- Jag prioriterade mig själv och skippade spårvagnen och gick istället till ett möte. 45 minuters promenad mitt på dagen i solen, check.

- Jag har än en gång påmints om hur fantastiska kollegor jag har, det var en mycket stöttande och kärleksfylld miljö på jobbet idag.

- Jag ska spendera hela kvällen med en av mina absolut bästa vänner <3

Det var mina fem punkter om denna måndag, inte så illa alls. Hur ser din måndag ut idag?