Glimtar av Helsingfors

img_9131
Hej till just dig som läser detta. Hoppas du haft en fin helg och att du har en lugn och skön Söndag. Min helg blev inte alls som planerat men jag antar att det är en del av livet, att allting inte blir som man planerat, och bra blir det ändå.

img_9137Idag sken solen mig rakt i ansiktet under min morgonpromenad med Linus. Det känns som om den försöker visa oss att våren är påväg och att vi går mot ljusare tider. Jag tycker våren gör att allt blir lite vackrare och då är det extra roligt att ta fram kameran och gå lös i några minuter. Att fota i Helsingfors har blivit lite av en hobby för mig, det finns så många fina byggnader och situationer som skapar en känsla. Ta t.ex. bilden ovan med en person som sitter ensam på en parkbänk. Hur fridfullt det ser ut, som att även denna person njuter av solen och budskapet att vi går mot ljusare tider.

Nu känner jag att jag knappt vet vad jag pratar om och tror därför det är bäst att gå över till temat för detta inlägg, nämligen de första bilderna jag tagit på våren 2017, för visst kan vi komma överens om att våren nu äntligen är här? Jag ser fram emot mera sol, människor som rör sig på stan och ljudet från när det droppar från taken.
img_9147img_8949img_8931
img_9143img_8919
img_9141img_9142