En lite annorlunda dag

img_4684
Idag har varit en rätt konstig dag. Hela dagen började med att min lunchlåda bestämde sig för att explodera i min favorit väska. Dagens lunch bestod av grönsakssoppa och väskan innehöll min dator och alla viktiga anteckningsblock. På något magiskt sätt lyckades ändå både väskan, datorn och anteckningsblocken klara sig. Lunchen däremot ligger just nu i en sopkorg utanför Kampen.

Idag sken solen och jag hade turen att jag hade en kort dag på jobbet. Njöt så tusan av att känna den värmande solen mot ansiktet när jag gick hem från bussen. Längtar så innerligt till vår och framförallt sommar. I och med att jag kom hem så tidigt passade jag på att handla mat för hela veckan, hämta ut vår nya tambursmatta och fika hemma hos Fammo. Kvällen har jag spenderat framför datorn, jobbades. Har precis skrivit klart min första artikel som ska publiceras i en riktigt tidning, häftigt känsla.

Till middag blev det en enkel men otroligt god bön och kikärts sås. Trodde inte alls att den skulle bli så god som den till slut blev, roligt när man överraskas av vanlig vardagsmat. Ska se till att göra den på nytt i helgen så ska ni få receptet.

Idag har jag bockat av de flesta känslor en människa kan känna under en dag. Irritation över lunchlådan, lycka över att solen sken, saknad efter Beni, kärlek när jag hämtade min fyrbenta bästa vän efter jobbet och han hoppade av glädje att se mig. Jag har även upplevt stolthet med en hint av osäkerhet när jag lämnade in min första artikel. Lite allt möjligt såhär på en måndag.