Den Stora Finlandssvenska Kryssningen

img_4601
Livet hörni, visst är det ganska fantastiskt ibland? Den stora finlandssvenska kryssningen blev otroligt lyckad och alla verkade väldigt nöjda ombord. Det var full rulle hela kryssningen med allt från seminarium till politiskt inkorrekt bingo. Lite dans och god mat blev det också, och såklart en massa fantastiska människor!

Själva kryssningen var ganska långt som jag hade förväntat mig, mycket trevliga människor och många bekanta ansikten. Det tycker jag är så fint med samhörigheten bland finlandssvenskar, att alla kan prata med alla och man oftast hittar något gemensamt.

img_4549
Såhär glada var vi på personalen innan kryssningen och minst lika glada, men lite tröttare, efteråt. Det är verkligen ett fantastiskt gäng jag jobbar med, kunde inte bli bättre! Det är intressant det där, hur man kan komma så snabbt överens med vissa människor och verkligen bli vänner direkt. Känns inte som jag känt dem bara två veckor men när man tänker efter så är det ju så! Galet, men antar att det är ett väldigt bra tecken.

img_0802-2Klockan 13 kom vi tillbaka till Helsingfors och därefter har jag umgåtts med Beni. Kvällen spenderade vi hos Benis föräldrar där vi blev bjudna på en supergod middag, lyxigt värre. Just nu sitter jag och jobbar ifatt blogg-grejer som jag ligger efter med. Funderar även på att göra om min design lite, känns som det är dags. Dock är det lättare sagt än gjort att ändra designen, för vad jag än väljer för tema hittar jag alltid något som jag inte är riktigt nöjd med. Men provar mig fram just nu så blir det bra till slut.

På samma gång som jag fixar med designen planerar jag bloggen och des innehåll lite mera, inte vad exakt jag ska skriva utan mera teman och så. Ett av mina största mål för detta år är att jobba stenhårt med bloggen och därmed hoppas jag vi tar ett stort steg framåt.

Nu är det dags för mig att sätta bort datorn, det vankas nämligen nystekta plättar till kvällsmål här hemma! Imorgon ska ni få ett recept på en underbar maträtt som vi åt idag, den var verkligen helt fantastiskt. Hörs imorgon, godnatt <3

img_4592img_4595