En helg lista

img_8216
Glad Fredag! 
Jag befinner mig just nu på en båt påväg på en den stora finlandssvenska kryssningen! Tänkte att vi kör på en helg lista nu eftersom jag knappt hunnit uppdatera om mina kommande dagar.

Händer det något speciellt i helgen? Ja! Den stora finlandssvenska kryssningen är idag och slutar imorgon. Det är alltså en stor kryssning med mycket program som bland annat mitt jobb håller i. Artister som Fork och Frida Andersson uppträder också!

Vad ser du mest fram emot denna helg? Att Beni kommer hem. Det är mycket jobbigare än förut att vara ifrån varandra. Kanske det beror på att vi nu bor närmare varandra så det känns på något sätt ännu dummare att inte bo i samma stad.

Får du besök i helgen? Inget som är planerat, förutom att min älskade vovve kommer och bor hos mig i en vecka från och med söndag. Det ser jag mycket fram emot! Han sprider så otroligt mycket glädje och kärlek den pojken.
img_7571
Är du ledig eller jobbar du i helgen? Jag jobbar delvis under kryssningen och sedan har jag en hel del jobb med artiklarna för Medborgarbladet som jag skriver, så ja. Det blir nog mer av en jobb helg än en ledig helg. Har dessutom ett roligt samarbete här på bloggen som jag ska jobba med i helgen, berättar mer om det till er nästa vecka!

Sist men inte minst, favorit måltiden på helger? Helt klart söndags frukosten som oftast liknar mer än brunch än en frukost. Så gott och så mysigt. Ser redan fram emot söndag morgon haha.

Nu hörni måste jag iväg på vårt seminarium, ha en superfin helg allihopa <3 Vi hörs som vanligt imorgon!