Längtan efter frisk luft

img_0506img_0511
Vet ni vad jag saknar mest just nu " i mitt nya liv"? Att vistas utomhus, speciellt när det är ljust. Förut var jag minst 5-6 timmar utomhus per dag eftersom jag höll på med utomhusidrott. Nu är jag ute när jag går till och hem från bussen samt om jag aktivt går ut och går eller springer mm. Jag saknar verkligen att röra mig utomhus många timmar per dag.

Därför försöker jag nu prioritera utomhusträningen framför gymträning om tiden inte räcker till åt båda. Jag tror det är viktigt att vi går ut och får frisk luft. Att kombinera det med träning är ännu bättre. På helgerna ska jag verkligen börja prioritera långa promenader på dagarna när det är ljust. Vi brukar oftast gå ut på långpromenad med Beni när han är här nere i södra Finland och det är helt klart något jag ska se till att vi fortsätter med. Nu när fåglarna börjat kvittra så är det lite extra härligt att vara utomhus. Ljuset, utomhusluften och naturen ger så mycket energi åt mig. Att vara mycket ute i naturen har förut varit nästan en självklarhet för mig men något som jag verkligen måste börja prioritera aktivt mer för det får mig att må så bra.

img_7706
Tänkte avsluta detta inlägg med en snabb uppdatering om min dag. Idag har jag som vanligt varit på jobb. Efter jobbet hämtade Pappa upp mig och så åkte vi hem till Grankulla. Vi ska snart ut och träna tillsammans. Ändrade träningsschemat lite så vi kombinerar ett gympass med ett löppass. Senare idag ska jag även försöka skriva klart en artikel som jag jobbar med. Mycket jobb just nu men försöker hinna lägga tid mycket på bloggen ändå och även vila lite. Om det är något ni önskar att jag skriver om så uppskattar jag det supermycket om ni vill tipsa mig om inlägg som önskas. Har fått önskan om att skriva mera om hur man ska tänka när man börjar äta vegetariskt samt om en matdag i bilder, så det är på gång i varje fall! Dags att börja jobba, kram på er!