En intensiv Tisdag

img_6248
Wow vilken dag jag hade igår. Känns som jag var igång från morgon till kväll och när jag tänker efter så var det verkligen en intensiv dag. Började dagen på ett skönt sätt då jag vaknade tidigare än vanligt och hade god tid på mig att göra mig i ordning. Därefter åkte jag till jobbet och var med på dagens första möte. Resten av den dagen spenderades på finalen av debattävlingen 2017 som ordnades av SU och FSS. Deltagarna var alla i gymnasieålder och de var otroligt duktiga, blev väldigt imponerad. Försöker riktigt tänka efter och kan inte tro att jag skulle varit så allmänbildad som de var i den åldern. Tyckte jag hade rätt bra koll på läget när jag gick i gymnasiet men dessa gymnasieelever hade verkligen stenkoll på de viktigaste samhällsfrågorna just nu. Häftigt att se!

_dsc2210
Photo: Sofia Jern
Eva Biaudet 
stod för välkomsttalet och pratade mycket om att våga prata, våga säga sitt budskap framför en publik eller kamera. Tyckte hennes tal var otroligt inspirerande. Har länge funderat på ett lite djupare inlägg och känner att Evas tal gav mig de sista pusselbitarna för att få klarhet i vad jag vill skriva. Förhoppningsvis hinner jag skriva ihop inlägget idag, vi får se!

Nästan alla bilder i detta inlägg är taget av Sofia Jern. Under varje foto som är hennes står hennes namn. De bilder ni ser på denna blogg är oftast tagna av mig eller Beni, ibland någon kompis, men ändå med min kamera så därför brukar jag inte skriva ut fotograf. Nu hade jag dock turen att få låna Sofias bilder och vill därför ge allt beröm åt henne, hon är otroligt duktig som ni kan se!

_dsc2221
Photo: Sofia Jern
_dsc2242
Photo: Sofia Jern
_dsc2248
Photo: Sofia Jern
img_6750 img_3750-2
Efter en lång arbetsdag mötte jag upp denna fantastiska tjej som jag känt sedan jag var riktigt ung. Vi har båda en bakgrund som elitidrottare och slalomåkare men både jag och Anna har lagt skidorna på hyllan och utforskar nu vad livet har att erbjuda åt oss. Måste erkänna att det var väldigt skönt att prata med någon som man tycker så mycket om som har gått igenom samma sak som jag. Det fins en del känslor och tankar som varit svåra att förklara men det visade sig att Anna upplevt samma sak och det var skönt att få prata ut lite med någon som verkligen förstår.

När jag skriver detta inlägg sitter jag i bussen påväg till jobbet. Var så trött igår att jag passade på att lägga mig i tid istället för att börja på ett inlägg. Sitter såpass mycket i bussar nuförtiden så är väl lika bra att göra något kreativt under den tiden! Tycker ju otroligt mycket om att blogga så resorna till och från jobbet går på en sekund känns det som. Nu börjar jag vara framme. Vill önska just dig som läser detta en underbar onsdag, kom ihåg att äta rätt och tillräckligt ofta så håller du dig pigg hela dagen, kram!