Gästinlägg, skrivet av Beni

Som ni vet har jag börjat på mitt nya jobb och har fullt upp för tillfället. Vill inte att det ekar tomt så tänkte att det är dags för denna bloggs första gästinlägg. Min kära pojkvän Beni var genast med på noterna och kommer därför vara dagens gästbloggare. Nedan hittar ni vad han vill berätta åt er idag :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När Corinne frågade om jag vill skriva ett gästinlägg tänkte jag att varför inte.
Måste kanske börja med en snabb presentation av mej själv. Jag heter Benjamin, kallas Beni, och som det kanske har kommit fram här på bloggen är jag Corinnes pojkvän. För närvarande bor jag i Vasa, där jag jobbar och studerar. Till sommaren kommer jag att flytta ner till södra Finland och därmed in i vår gemensamma lägenhet med Corinne. Jag ser mycket fram emot sommaren och att få flytta ihop med Corinne.

När jag och Corinne blev tillsammans för typ exakt 6månader sedan var jag inte det minsta insatt i bloggande. Ska jag vara ärlig, hade jag aldrig riktigt förstått grejen med det. Men i takt med att jag fått en allt större inblick i Corinnes vardag har jag verkligen fått upp ögonen för det och förstår verkligen varför folk vill blogga. Jag har insett att man som bloggare har många olika möjligheter. Man kan skriva om exakt det man vill och intresserar sig för. Vissa vill satsa på att nå ut till en stor grupp människor medan andra kanske mest skriver för sig själv, och ifall att någon vill läsa om det man skriver har man möjlighet till det.

I början av vårt förhållande höll jag mig på ett relativt tryggt avstånd från allt som hade med bloggen att göra. Det var så mycket nytt och okänt som bloggen innebar så jag visste inte riktigt hur jag skulle förhålla mig. Jag ansåg att det är Corinnes grej och det behöver jag inte blanda mig med. Men sakta men säkert har jag börjat glida mer och mer in i bloggvärlden och jag har börjat inse hur roligt bloggandet är. För mig är det roliga främst att hjälpa till med fotografering till bilder på bloggen samt att utveckla recept. Många av bilderna som ni ser på Corinne har jag troligtvis tagit.Jag är facinerad över hur otroligt mycke tid som sätts ner på den här bloggen och antagligen många andra bloggar. Jag lyfter verkligen på hatten till alla er som håller på med bloggande. Att ni dagligen hittar inspiration och vilja att dela med er av saker på era bloggar är otroligt, jag som redan tyckte det svårt att hitta på nåt att skriva om i ett inlägg!

Till slut vill jag tacka för mig. Hoppas att ni tyckte det var intressant att läsa om hur jag som pojkvän till en bloggare ser på det hela och hur jag sakta har tagit ett litet steg in i bloggvärlden.
Hoppas du Corinne har det bra på jobbet och att du inte tycker mitt inlägg är en total katastrof, det var ju trots allt mitt första blogginlägg!

Beni

img_1556