Nya Äventyr, Nya Jobb!

img_4397
Havet ger mig energi och glädje. Det ger mig även hopp i tuffa tider, antar att det har att göra med att jag i princip vuxit upp vid havet. När det var som jobbigast i December och början av Januari blickade jag ut över havet för tröst. Denna gång gör jag det av glädje, för jag har nämligen fått jobb!

Jag är såå glad, det är en enorm lättnad att så snabbt få ett jobb och ännu till ett som verkligen känns väldigt roligt. Eller egentligen har jag fått två nya jobb hehe. Men det jag kommer börja heltid på är... Som kommunikationsassistent på Svensk Ungdom! Detta är verkligen ett superjobb enligt mig som jag tror jag kommer trivas jättebra på! Det är en kort period jag ska jobba, endast tre månader, men det är perfekt eftersom jag sedan ska läsa på inträdesprov. Så nu ger jag järnet på Svensk Ungdom i tre månader och hoppeligen får jag lite klarhet på samma gång vilken / vilka skolor jag sedan vill söka in till.

Jag kommer även börja frilansa för SFP:s tidning Medborgarbladet! Som ni vet älskar jag ju att fota och skriva, så att få frilansa för dem känns väldigt roligt. Ser fram emot att skriva tills jag får kramp haha. Nä, men det är toppen med lite extra jobb vid sidan om SU jobbet, så glad att få även denna möjlighet!

Så från och med imorgon ska jag börja jobba heltid för första gången i mitt liv och ännu till med ett jobb som känns så roligt och spännande! Det är verkligen så som alla sagt åt mig den senaste tiden.
När en dörr stängs, öppnas en annan <3

img_4400