Vackert även på vintern

img_4385
Började min dag med en bra session med min mentaltränare Christina. Fastän jag inte längre elitidrottat kommer jag fortsätta träffa henne då och då. Sessionerna handlar ju om lite annorlunda teman än förut, men Christina är både en livsstils och karriärcoach så det passar perfekt att diskutera lite framtidsplaner med henne.


Lämnade bilen vid stranden idag för att gå till hennes kontor. Magiskt hur vackert det är vid havet även på vintern. Väldigt mycket dramatiskare än på sommaren. Var tvungen att fota lite för att visa er. Senare på dagen blev det strålande solsken och blå himmel vilket var härligt.

Detta är min näst sista dag som ledig, jag har nämligen fått jobb! Mera om det får ni veta imorgon tänkte jag. Just nu sitter jag och väntar på några vänner. Vi ska mötas upp och hänga lite. Senare ikväll åker jag hem till mina föräldrar och äter middag. Skrev och frågade ifall jag fick komma dit och äta med dem. Har kommit fram till att bo ensam är helt okej, men att det är betydligt roligare att äta tillsammans med någon än ensam framför Netflix.

Efter middagen ska jag åka en sväng till Ikea för att köpa nattygsbord. Försöker bli klar nu innan torsdag för sen kommer det bli mycket jobb och lite tid till lägenheten. Är så peppad på att börja jobba. Ska bli så roligt att berätta åt er imorgon om mitt nya jobb. Nu ska jag möta upp flickorna, hörs ikväll!