Underbara Söndag

corinnevinter-2 corinne-vinter-1Såhär har jag sett ut denna underbara söndag. Helgen är för många ,och även mig ,det man ser mest fram emot under veckan. Nuförtiden är helger extra underbara eftersom det innebär att jag får umgås med Beni. Denna helg har varit snäppet bättre än vanligt. Det har nämligen varit fest och härligheter hela helgen. Igår var vi på färdigblivnings fest hos Jassan&Sebbe. Det var väldigt skoj, såpass skoj att vi kom hem först närmare morgon än natt.

brunch-corinne-5
brunch-corinne1Idag började dagen 
med en fin brunch hemma hos Benis föräldrar. Det var fullt hus och massor med god mat. Finns knappast något bättre sätt att spendera en söndag än med härliga människor och brunch. Blev även smått förälskad i tulpanerna på bordet så ska kila iväg till blomaffären imorgon och köpa mig lite tulpaner hit hem. Nedan ett gäng bilder från brunchen och så fortsätter texten längre ner.

brunch-corinne3brunch-corinne2brunch-corinne-6brunch-corinne-4corinnehelsingfors1
corinnehelsingfors2 corinnehelsingfors3
Efter brunchen styrde vi kosan mot Helsingfors och några vänner. Vi tog en kaffe och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Hunden Molgan var även med och hon charmade varenda kafégäst med sin personlighet. Tänk att detta är något jag kommer ha möjlighet att göra flera gånger denna vår och inte bara en gång så som jag är van vid. Börjar hitta allt mer positiva sidor i "mitt nya liv". Det är verkligen som man säger, allt ordnar sig och blir bra till slut <3

corinnecafebrooklyn2corinnecafebrooklyn1