En skymt av solen

img_3385
img_1021
img_3340Bilderna ovan är från min lilla tur till Ekenäs igår som var superskoj. Vi prickade även in ett bra fik, som hade otroligt fina bakelser och bröd, riktigt svårt att välja vad man ville ha. 

Det blev inte att höras igår, men helt av en giltig orsak. Det var nämligen så att det plingade på dörren och ett efterlängtat paket anlände. Kan ni gissa vad det var? Nå sängen och soffan förstås! Så igår på kvällen var jag på yoga och så skruvade och fixade vi ihop mina nya möbler. Detta hem börjar äntligen se mer och mer ut som ett hem! Hoppeligen får vi allt klart i helgen!

Igår såg jag också solen för första gången på ett tag. Känns som det varit grått väder hur många dagar som helst men nu äntligen kikade solen fram. Otroligt hur mycket gladare man blir av lite sol. Även idag såg det ut att bli fint väder när vi var ute på morgonpromenad med Linus. Dock blev det lite en blandning av allt till slut. Idag har jag hunnit med en hel del, bland annat träffat Patricia och fått en ny jacka från Odlo som är så otroligt fin, ni får se den i ett senare inlägg! Nu ska jag promenera över till min Farmor på en kopp kaffe. Vi bor bara några hundra meter från varandra så det är superkul. Nedan ett gäng blandade bilder från senaste timmarna. Senare ikväll kommer Beni hit till Esbo från Vasa, blir så roligt att få umgås med honom igen. Nä nu ska jag gå, ville mest bara kika in och säga hej :)

img_7480img_9392img_2953img_7471