Idag är jag lite extra glad

img_0255img_0011Igår var en bra dag. Började dagen med ett tidigt gympass med en vän. Trodde aldrig att jag skulle klara av och piggna till och dessutom träna tidigt, men det gick! Älskar att börja dagen på ett effektivt och energigivande sätt. Visar även att kroppen börjar redan må bättre när den börjar klara av mera normala tider. I övrigt jobbade jag undan en del grejer, spenderade tid med min mamma, köpte äntligen ett par nya träningsskor och avslutade kvällen hemma hos en av mina bästa vänner Maria.

 Vi körde på en klassisk övernattning vilket var så härligt. Satt och pratade flera timmar innan vi bokstavligen höll på att somna. Vaknade utvilad på morgonen av att jag hörde hur Maria fixade i köket. Första gången på länge som jag sovit gott och inte vaknat med ont i ryggen. Började dagen med att äta frukost tillsammans med Maria och drack kaffe med smak av choklad, inte så illa med andra ord. 

Nu har jag precis kommit hem till mina föräldrar. Min bil var här inatt så jag kom hit för att hämta den och nu ska jag börja köra mot Ekenäs för att träffa min vän Cecilia och hennes dotter Ebba. Passar på att göra saker som jag aldrig annars har tid med nu när jag är ledig. Dags att börja köra, ha en fin dag allihopa så hörs vi ikväll!