Ett tips på ett bra kompislöfte

thumb_img_4190_1024 thumb_img_4192_1024Godkväll på just dig som läser detta. Hoppas du haft en fin dag och att du nu får börja varva ner och glömma dagens jobb eller studier. Jag har haft en bra dag som avslutades med en bra träning med mina föräldrar. Skönt att röra på sig lite och känna hur energin flödar.

thumb_img_4200_1024
Jag skrev ju tidigare idag
att de senaste veckorna varit hektiska. Mellan varven under dessa veckor har jag ändå hunnit möta upp lite kompisar, vilket varit underbart. Här bilder från min lunch och kaffedejt med Johanna. Känns fortfarande overkligt att jag nu kommer kunna träffa mina vänner här i Helsingforsregionen betydligt mycket oftare än jag gjort på flera år. Vänner är något jag verkligen vill lägga mycket tid på, nu när jag har tid. För jag kan lova er att när man inte tränar och fixar utrustning 6 timmar om dagen så har man väldigt mycket mer tid än man är van vid.

En del av mina vänner bor nuförtiden utomlands och jag hoppas jag kommer ha möjlighet att hälsa på åtminstone en del av dem i framtiden. Min bror bor för tillfället i London, så han är högst upp på listan över vilka jag vill besöka. Att hitta ett lämpligt datum med biljetter som är på något sätt okej pris är däremot lite svårare hehe.

Idag gjorde jag ett kompislöfte med min underbara vän Lina som nuförtiden bor i Stockholm. Vi kom överens om att skicka små uppdateringar i form av röstmeddelande på whatsapp, ni vet, såna man kan spela in åt varandra när man inte orkar skriva? Nu och då ska vi uppdatera varandra. Idag uppdaterade jag henne om hur mitt vardagsrum ser ut mera som en byggarbetsplats / tvätteri än ett vardagsrum. Behöver alltså inte vara det djupaste allvarliga uppdateringar, mera bara att man håller kontakten. De tror jag är bra och rekommenderar just dig som läser detta, att idag ta steget och ta upp kontakten med en kär vän som du inte pratat med på ett tag.Nu ska jag skicka iväg lite mail och så ska jag köra hem till Hagalund. Hörs imorgon!