Andas ut för första gången på länge

img_4189  img_4068
* Andas ut, puh*. Första dagen på länge som jag inte har några planer, inga måsten. Min enda tidsbestämda plan är träning med mina föräldrar på kvällen, och det känns bara roligt. Den senaste tiden har det varit så mycket måsten, så mycket som ska göras och så mycket som ska flyttas hit och dit, ringas och mailas osv. Bra om jag kommit ihåg att andas emellan varven. Idag ska jag bara göra sådant som det egentligen inte är så noga om jag gör idag eller imorgon.

Jag ska packa upp kläder och lägga in dem i skåpen på sin nya egna plats. Garderoberna här i lägenheten är stora och fina, vilket jag är så nöjd över. Dock var hyllplanen opraktisk så vi gjorde om den lite. Fick en Elfa-ställning med fyra korgar av mamma och pappa som de inte behövde, den passade perfekt in i min garderob. Saker börjar sakta men säkert hitta sin plats här.
Jag ska även skicka mail och göra sådant som jag skjutit upp. Så ska jag hänga med min fyrbenta bästa kompis, bara för att jag äntligen kan det. Att veta att jag i framtiden kommer kunna träffa honom varje vecka känns så obeskrivligt bra. Galet vad mycket min lilla pojke betyder för mig.

blomma-corinne img_7452
Till vårt nya hem, har det nu flyttat in ett gäng vackra blommor som vi fick av mamma. Jag tror detta är något som inte, i varje fall min mamma men säkert även andra mammor, förstår hur mycket det betyder. Att få hem så många fina blommor som piggar upp. Utan henne hade det troligtvis inte funnits så mycket blommor i detta hem, så förhoppningsvis läser min mamma detta och förstår hur mycket det uppskattas.
Blommorna ger så mycket ljus, bra känsla och skönhet till detta hem som just nu ser mera ut som en blandning mellan byggarbetsplats, måleri och tvätteri. Nu gäller det bara att hålla dessa rackare vid liv. Beni har lovat att jag får hela ansvaret haha.

img_7436img_7442
Någon säng och soffa har vi däremot inte. De blev vi lovade att få redan förra veckan, men när jag ringde och hörde med dem senast så kunde de inte ens bestämma ett exakt datum när de levereras hit till oss. Måttligt irriterad är man ju, inte sådär superroligt att sova på två tunna madrasser ytterligare några veckor. Tilläggas bör ju att vi betalade för soffan och sängen innan jul, så känns ju tråkigt att betala för något man sen inte får. Nå får nu hoppas kära Masku hittar våra möbler och skickar hit dem illa kvickt. Lär nog fundera fem gånger innan jag köper något därifrån igen.

Nu ska jag ta tag i mailen samtidigt som jag lyssnar på Petter och Linnea Henrikssons låt Se på Mig Nu för typ femtonde gången denna dag. Jag är verkligen världsbäst på att fastna på en låt, tröttnar aldrig. Ni kan lyssna på låten genom att trycka på låtnamnet, jag lovar, ni kommer också fastna. Hörs senare, puss o kram!

img_7450
img_7448