Slutspurten och 10 vackra rosor

thumb_img_7295_1024
Hoppas er helg börjat bra. Min har börjat fint, dock mestadels i skolarbetets tecken men jag har även fått umgås med Beni vilket är guld värt. Som jag skrev tidigare har jag det sista kvar innan jag är klar med mina kurser. Det är alltså inte en hel utbildning som jag blir klar med utan de kurser som jag gått nu ett halvår. Ska bli så skönt att få de gjort.

En del av mitt skolarbete är riktigt intressant. Har bland annat analyserat Sannfinländarnas Ungdomsförbunds osmakliga videos som de lagt upp. Jag har inte analyserat videon i sig utan mera hur de använt sig av sociala medier, hur social media och politik fungerar ihop, om de lyckades ur en social media synpunkt osv. Riktigt intressant att analysera och fundera. Svårt dock att hålla sig neutral eftersom man personligen tycker att materialet är fruktansvärt smaklöst. Nå ska inte börja kommentera videona desto mer, de är de inte värda.

thumb_img_7276_1024
Som jag nämnde har
Beni kommit till Esbo vilket är superroligt. Han stannar fram tills imorgon så det blir bara en kort visit men såklart bättre än ingenting. Han överraskade mig med blommor idag, 10 st. underbara rosor i en av mina absoluta favoritfärger. Åh vad otroligt glad man kan bli av en sådan överraskning <3

thumb_img_7291_1024Nu ska jag iväg på en löprunda, behöver få en liten paus från skolarbetet innan jag måste fortsätta med det. Håller just nu på att lära mig om bland annat kolhydrater och kemi, metabolism samt digestion. Kanske inte mitt favoritämne hehe, men något som man också måste lära sig som kostrådgivare! Senare ikväll ska vi äta en god middag och kolla på tredje säsongen av SKAM. Ha en fin lördagkväll allihopa!

thumb_img_7319_1024 thumb_img_7339_1024