Vad gör jag om dagarna?


Häromdagen fick jag en väldigt ärlig men ändå lite rolig läsarfråga. Frågan löd såhär:

Nu när du har slutat med skidåkningen och flyttat till Finland, så vad gör du egentligen på dagarna? Hur ser en vanlig dag i ditt liv ut för tillfället? 

Så nu tänkte jag helt enkelt besvara denhär frågan här eftersom de kanske finns några fler som undrar vad jag egentligen håller på med.

Man skulle kunna tro att mitt liv är väldigt lugnt för tillfället men det är det inte. Jag har otroligt mycket skolarbete som ska göras eftersom mina studier tar slut nu i Januari. En stor del av dagen går alltså i studiernas tecken. Förutom studier går jag på en hel del möten. Mötena handlar mycket om framtida planer. Samtidigt håller jag på att söka jobb. Jag vill hitta ett jobb där jag kan känna att jag gör någon nytta. Där jag får tänka utanför boxen och anta utmaningar. Vad det blir för jobb får framtiden visa!

Förutom dessa saker jag listat ovan håller jag ju på och flyttar också. Flytten går dock ganska trögt framåt då det inte finns mycket tid till att flytta för tillfället. Mina föräldrar har varit supersnälla och hjälpt till mycket och just nu skulle jag gissa att nästan hälften är klart av flytten. Nästa vecka borde sängen och soffan levereras, håller tummarna för det! Just nu bor jag hos mina föräldrar eftersom det inte går riktigt att sova i lägenheten ännu.

Förutom allt detta försöker jag hitta mycket tid till bloggen och planera hur jag vill att den ska utvecklas. Plus det vill jag hinna umgås med mina underbara vänner, sitter för tillfället hemma hos min vän Maria och umgås med henne och några vänner. Så försöker jag även få in ett träningspass då och då.

Så nu vet ni vad jag gör just nu på dagarna, fullt upp med andra ord! Om det är något ni undrar över eller något ni skulle vilja att jag skriver om så är det bara att skriva en kommentar eller skicka iväg ett meddelande. Ha en fin dag allihopa!

image
Jag och Maria i somras <3