Vad händer nu?

img_3638
En dag lever man sitt drömliv, nästa dag är allt upp och ner. Huvudet är fullt med frågor som: Vad händer? Vad ska jag göra? Vart ska jag bo? Vad vill jag göra med mitt liv? Hur kunde det gå såhär, och framförallt Vem är jag utan skidåkningen? Dessa frågor kretsar och har kretsat omkring i mitt huvud sedan jag fick veta att jag måste sluta med skidåkningen.

Svar på dessa frågor tror jag att kommer komma fram med tiden. Innan detta blev officiellt var det bara en handfull människor i min närhet som visste om vad som skulle hända. Det blev nog en större chock för mig än man kan tro, och jag kände att jag behövde tid att landa lite. Under de senaste veckorna har jag känt mig så fruktansvärt ensam, varför vet jag inte. Jag har ju inte varit ensam, jag har ju haft min familj, Beni och närmsta vänner som stöttat mig, men ändå har jag känt mig ensam. Kanske är det för att detta är något jag själv måste ta itu med, och hitta svar på vad jag vill göra med mitt liv.

thumb_img_6963_1024
Senaste dagarna har jag 
blivit överöst med kärlek. Det är så otroligt många som hört av sig, både skidåkare, tränare, kompisar och andra nära personer till mig. Jag har fått höra så fina saker, fått läsa så fina meddelanden och fått ta emot så mycket fina och snälla ord om hur människor upplever mig som person. Varje litet meddelande tar jag med mig och varje gest hjälper mig att bygga upp mitt nya jag, livet utan elitidrott. En kompis till mig sade något som jag tyckte var så rätt och bra sagt.

" Du har ett så fint nätverk med en massa underbara människor, så vad du än gör kommer du klara det och kom ihåg att du är aldrig ensam".

Detta stämmer verkligen. Jag har så otroligt magiskt underbara människor runtomkring mig, som jag känner är en enorm rikedom i sig. Så nu vill jag säga: Tack till alla som hört av sig, till alla som skrivit så otroligt fina ord, tack för att ni finns och för att jag fått lära känna just er <3

Under de närmsta veckorna känns det som att fler och fler frågor uppstår, många med svar som jag inte ännu vet. Någon klarhet har jag dock fått, bland annat har jag bestämt mig var jag ska bo. Dock tänkte jag göra ett skilt inlägg om det, för att hålla isär händelser lite. Så imorgon direkt på morgonen får ni veta vart jag ska bo, vill ni gissa får ni gärna göra det! Om man vet rätt svar redan får man dock inte avslöja hehe :)