Något positivt att fortsätta jobba med!

thumb_img_2785_1024 img_2724

För att lätta upp stämningen lite efter gårdagens tråkiga nyheter tänkte jag berätta något som är superpositiv mitt i allt det jobbiga. Jag tror att det är viktigt att sörja, men också tänka framåt och försöka se positiva sidor. Ska vara ärlig och säga att just positivitet varit svårt under de senaste veckorna och jag har flera gånger sagt att jag inte orkar tänka positivt. Nu när jag fått smälta detta lite och tankarna är klarare, så finns det faktiskt några riktigt positiva saker. Tänkte börja med en av dem som verkligen känns så otroligt roligt, underbart och  ja ALLT.

thumb_img_2185_1024 thumb_img_2148_1024Det är nämligen så att fastän jag inte längre kan elitidrotta så kommer jag såklart att fortsätta vara lika intresserad av hälsa och kost, kanske till och med mer nu när jag ska leva ett "vanligt liv". Jag kommer såklart fortsätta blogga och vet ni vad?

JAG KOMMER FORTSÄTTA MITT SAMARBETE MED ODLO  <3

Hur roligt är inte detta!
Att föreslå åt Patricia att fortsätta vårt samarbete med Odlo kändes självklart för mig och under mötet förra veckan fick jag veta att även de på Mb Trading tyckte vi skulle fortsätta samarbeta. Detta känns verkligen galet roligt och jag är så motiverad att fortsätta med vårt samarbete och göra allt ännu bättre. Bloggens innehåll kommer ändras lite nu i och med stora förändringar i mitt liv, men mer om det i ett annat inlägg. Kram på er och hoppas ni gillade denna nyhet!

thumb_img_3755_1024thumb_img_1949_1024thumb_img_3632_1024