Mina Nyårslöften för 2017

thumb_img_5883_1024
Tänkte dela med mig av mina nyårslöften för år 2017. Jag är ingen som gillar att sätta upp väldigt stränga löften, risken är för stor att jag känner mig instängd och stressad över att uppnå målen. Är lite för målinriktad för sånt. Istället lägger jag upp mål som ingen kan riktigt bedöma om jag lyckas med eller inte, förutom jag själv. Ett "prestations"mål blev det i år, dock ett väldigt hälsosamt sådant.

Mina nyårslöften för år 2017

* Ge mig själv mera tid. Låter kanske egoistiskt i någons öron, eller kanske lite flummigt men jag tänker såhär: Jag behöver ge mig själv mera tid att göra saker i sin egna takt. Att inte ha 800 saker på gång samtidigt utan istället tillåta mig själv att göra vissa saker bara för att jag mår bra av dem, eller att de piggar upp vardagen lite mer. T.ex. ska jag börja stiga upp 5 minuter tidigare än jag brukar, för att kunna fixa mig i lugn och ro istället för att snabbt borsta håret samtidigt som jag klär på mig.

* Prioritera mera kvalitetstid. Dethär var mitt löfte för 2016, vilket jag tycker funkat bra och som jag tänker fortsätta med. Nämligen att prioritera mera kvalitetstid framför kvantitet. När jag var yngre ville jag hinna träffa alla vänner hela tiden vilket ledde till att det blev rätt korta träffar, men med många olika vänner på en dag. Visst har man inte alltid flera timmar att sitta och umgås, men nuförtiden brukar jag försöka se till att jag i lugn och ro kan umgås med mina vänner och familj utan att behöva stressa vidare till nästa ställe. Kvalitetstid är så viktigt <3

* Yoga mera. Min kropp och sinne mår så bra av yoga och därför kändes det som ett självklart nyårslöfte. Visst blir det ju lite att man då måste göra något, men samtidigt är det ju bara bra för mig att yoga. Jag fick ett 10 gångers presentkort i julklapp av mina föräldrar till Studio Yin, som helt klart kommer hjälpa mig på traven med detta nyårslöfte. Det bästa är att vi brukar gå med mamma tillsammans på yoga så det blir kombinerat både kvalitetstid och yoga. Bättre kan det inte bli.

* Strukturera mera. Jag har lätt för att glömma bort saker, vilket gör att jag lätt blir stressad. Därför ska jag fortsätta skriva mina  - Att göra-  listor samt ha min kalender som hjälp för att komma ihåg vad som ska göras. Jag ska försöka planera mina dagar så att det finns tid för allt jag vill och måste göra. Jag vill även strukturera upp mitt bloggande mer, så att det blir lättare för er läsare att veta när det kommer upp inlägg här. För något som är säkert är att år 2017 ska jag satsa massor på denna blogg <3

Det var mina nyårslöften det. Nu när jag läser dem märker jag att de flesta handlar om tid, kanske är det de jag känner att jag just nu behöver prioritera. Brukar ni ha nyårslöften?

thumb_img_5864_1024