Bra start på det nya året!

img_2799img_0314
Oj vilken bra start jag har fått på det nya året! Jag har på en gång tagit tag i mitt nyårslöfte och spenderat riktig kvalitetstid med nära och kära. Igår kväll åt vi middag med min bror, hans tjej och Beni. Vi var lata och bestämde hämtmat. Så satt vi i flera timmar och åt och pratade. En riktigt bra start på det nya året!

Idag vaknade jag av att jag fick en allergisk reaktion pga katten Lucia. Det har hittills gått bra att vara nära henne, men ifall hon är för nära länge, så börjar kroppen reagera. Inatt hade hon tydligen sovit väldigt nära mig så till slut bestämde sig min kropp sig för att säga ifrån. Detta innebar att det blev en tidig väckning, vilket såhär i efterhand var bra för jag har fått en massa gjort idag! Bland annat har jag skött bort ett gäng ärenden som jag länge tänkt göra, tvättat fyra tvättmaskiner och spenderat kvalitetstid med en nära vän. Mycket kvalitetstid just nu, men vad är inte bättre än det!

Nu ska jag börja sova så jag är pigg imorgon. Imorgon ska jag träffa Linn. Vi ska prova ett nytt frukostställe, som ni får recension på imorgon. Vi brukar ju med jämna mellanrum träffas och just äta frukost ihop, och då brukar vi passa på att prova nya ställen i Helsingfors.  Har skrivit några recensioner om ställen vi besökt, du kan t.ex. hitta min recension om Healthinki här. Bilderna nedan är från vår senaste frukostdejt.
Godnatt på er!<3
img_1814img_1807