Blogg årsresumé 2016 del 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årsresumén fortsätter och den får inledas med en av mina absoluta favoritbilder från år 2016. Jag pratar alltså om bilden ovan som är tagen den 19onde juli på ön Enklinge i Finska skärgården. Så mycket kärlek och glädje i en bild. Då börjar vi med andra delen av årsresumén!

Juli ♥
I juli publicerade jag 13 inlägg. Det var även i juli som jag bestämde mig för att börja satsa ordentligt på denna blogg. Skrev bland annat ett inlägg med tips för att tackla intervaller som blev populärt. I juli började jag även hänga mycket med Beni så jag antar att orsaken främst är där varför inte bloggen var så ofta uppdaterad haha. Juli var en väldigt bra månad. Jag var på många utflykter, träffade vänner och jobbade på världens bästa sommarjobb vilket även speglar av sig på inläggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Augusti ♥
IMG_0437
Redan i augusti kan man se att satsningen på denna blogg var enormt mycket mer än innan. Jag publicerade 34 inlägg under denna månad. Många fina bilder och mer genomtänkta och bra inlägg. Här bestämde jag mig även för att sluta skriva på engelska utan istället satsa mer på fler bra inlägg med svensk text. I augusti skrev jag ett gäng inlägg som blev lite populärare än andra inlägg under denna månad. Bland annat Läsarfråga inlägget, ett recept på getostpizza med nyttigare botten och en sammanfattning på en del av sommaren som ni hittar här. I augusti var jag väldigt lycklig, och inläggen visar verkligen det. Sommaren var med andra ord en riktig fullträff <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9392

September ♥
I september blev jag ännu mer aktiv med bloggandet. Redan här hade jag fastnat för bloggandet helt totalt. Det är/var så roligt att skriva, fundera på inlägg och ta fina bilder. I september publicerade jag hela 48 inlägg, jämfört det med februaris 12 inlägg, haha. Dessutom var alla inlägg av hög kvalité. Mobilbilderna ersattes med nästan bara olympuskamera eller systemkamera bilder. I september ändrade jag även bloggens layout ett antal gånger. Jag ville ha ett mer proffsigt intryck. Mest lästa inlägg blev om mitt förlängda kontrakt med Renault.  I september steg även mitt läsarantal rejält vilket gjorde mig sååå glad. <3
img_4309dsc_0051  wp-1474828746387.jpgwp-1474911259342.jpg

Oktober ♥
I oktober publicerade jag 55 inlägg. Jag hade nu bloggat aktivt i 3 månader, med fokus mycket på hälsa, träningstips, näringslära, min vardag, skidåkning, recept, att våga vila samt livsglädje. Jag var och är så fast i bloggandet, tycker det är så otroligt roligt. Jag blev även nominerad till Galan2016  som årets hälsobloggare vilket kändes helt galet. Blev så glad att jag grät och skrek samtidigt haha. Fick även en ny fantastisk samarbetspartner nämligen ODLO som jag skrev om första gången HÄR. De mest lästa inläggen, förutom Odlo inlägget, var: en rolig historia om min första dag på skidskola , ett inlägg om hälsa med rubriken Varför tror man att det behövs 39 graders feber innan det är okej att vila? samt ett inlägg om att Rösta på mig till Galan2016
img_3820img_3539nayttokuva-2016-11-01-kello-23-59-09img_0901

November♥
November blev min bloggshistorias bästa månad. Läsarantalet verkligen sköt i höjden i och med mitt otroligt populära, men känsliga inlägg om Min Vitiligo. Jag gick även på Galan2016, vann inte priset men lärde istället känna otroligt härliga och snälla bloggare. Började även känna en riktig gemenskap mellan oss finlandssvenska bloggare.
Det var många inlägg som var väldigt populära denna månad. Bland annat många olika recept t.ex. dinkelplättar med mandarindopping samt Kalljästa dinkelbröd med torkade bär. Även inläggen om vitaminer var omtyckta, här kan ni hitta inlägget jag skrev om Vitamin C, bra att uppdatera sig lite nu i förkylningstider!
Inlägg om hälsa var även populära t.ex. tips för den morgontrötta, som ni hittar här. Även listan med 10 saker ni inte visste om mig var omtyckt.
snocorinne1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

December ♥
Även December månad har varit en bra bloggmånad. Jag har börjat få allt mer kommentarer och mail av er läsare vilket är så roligt och något jag uppskattar väldigt mycket. Denna månad har jag publicerat 45 inlägg, varav mitt inlägg Har man misslyckats om man flyttar tillbaka? skapade mycket bra diskussion både på bloggen men speciellt på Facebook. Inlägg som Att fira jul på finskt vis , Ett forum för vitiligo samt min julkalender var även omtyckta. Man kan alltså lugnt sagt säga att slutet av detta år har varit en riktig höjdare för min blogg. Kurvan går spikrakt uppåt, vi blir fler här inne, jag blir mer motiverad och har en massa tankar om kommande inlägg.

Avslutande vill jag bara säga TACK <3 åt alla er som läst och kommenterat. Åt er som kikar in här varje dag och som motiverar mig att fortsätta. Att blogga har blivit väldigt viktigt för mig och jag ser ivrigt fram emot bloggåret 2017! <3

thumb_img_5751_1024thumb_img_5862_1024img_6353