Blogg årsresumé 2016 del 1

IMG_2927

Idag tänkte jag vi skulle blicka tillbaka mot årets som gått nu när det bara är två dagar kvar på detta år! Jag tänkte köra en liten annorlunda årsresumé än vanligt och istället för att bara fokusera på vad jag har gjort, så tänkte jag vi skulle kolla lite på min bloggs senaste år. Det har nämligen skett en hel del förändringar här under detta år. Det har även varit ett otroligt lyckat bloggar vilket känns väldigt roligt. Några inlägg har blivit mer populära än andra så dem tänkte jag också lyfta fram. Ni kommer till inläggen genom att trycka på deras namn i texten. Jag bloggade ju inte så aktivt i början av året så man kan helt klart se en positiv uppåtgående kurva på den fronten. Ett inlägg om hur jag upplevt år 2016 får ni imorgon men idag fokuserar vi mest på bloggens år :)

Januari ♥IMG-20160105-WA0004I Januari månad publicerade jag bara 13 inlägg. Då var bloggen mest än rolig hobby som jag höll på med några gånger i veckan. Bilderna togs med mobilkameran men texten satsade jag dock väldigt mycket på. Jag skrev nämligen både på engelska och svenska under denna tid. Något som känns lite komiskt är att månadens mest lästa inlägg inte var skrivet under januari månad utan istället är det mitt recept på Snabba Hamburgerbröd som jag skrev i November 2013 haha. I januari handlade livet mest om skidåkning i form av träningar och tävlingar så bloggen bestod mest av detta.

IMG-20160105-WA0003

Februari ♥
I februari månad publicerade jag 12 inlägg så ganska samma som januari. Skillnaden denna månad var att jag började använda min nya Olympus kamera samt ibland min systemkamera så kvaliteten blev på en gång bättre. Även denna månad är Snabba Hamburgerbröd det mest klickade inlägget men även inlägget vid namn Bluebird fick många klick.  Ska jag vara helt ärlig är inte uppläggningen och innehållet något jätte genomtänkt under de första månaderna på detta år. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_0277

Mars ♥
I mars var jag aktivare med bloggandet och publicerade 17 inlägg under månadens gång. Jag fortsatte skriva på både engelska och svenska samt blandade med telefon och systemkamera / olympuskamera bilder. Även denna månad är snabba hamburgerbröd inlägget högst upp men det är en tajt kamp mellan det inlägget och mina inlägg om säsongens andra vinst. Inläggen om vinsten hittar ni HÄR och HÄR.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_2946

April ♥
I april publicerade jag 16 inlägg och var väl kanske inte dunderaktiv då heller. April var en rätt så kaotiskt månad men jag lyckades ändå knåpa ihop några inlägg. Köpte även en ny dator, när min gamla kraschade. Datorinköpet gjorde även ett stort steg i rätt riktning för mitt bloggande. Även denna månad är hamburger receptet i topp, ni verkar ha gillat dessa berömda bröd, hehe. Denna månad skrev jag bland annat ett Tips i Backen inlägg som var rätt populärt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maj ♥
I maj började jag fastna för bloggandet mer och mer, publicerade 23 inlägg vilket ju är nästan dubbelt mer än i januari och februari. I maj mådde jag också otroligt bra så det gjorde att även inläggen känns mycket mer positiva och kvalitétsmässigt bättre. I maj började jag även skriva mer om hur viktigt det är att vila när man tränar och allmänt i livet, ett sådant inlägg kan ni t.ex. hitta HÄR.
Här kämpade jag ännu på med att skriva både på engelska och svenska, dock verkar det inte ha lyckats varje gång haha.

cropped-p52603351.jpgimg_20160525_143442.jpg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juni  ♥
I Juni publicerade jag 17 inlägg här på bloggen. Alla dock ganska långa med mycket bilder. I juni var det inga inlägg som stod ut så mycket förutom Snabba Hamburgerbröd såklart  ;) Mest verkade folk klicka runt sig på mina olika sidor på bloggen samt på inläggen som publicerades.

DSC_2868

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nej huhhu hörni, nu måste jag ta en paus. Dethär inlägget börjar bli kilometerlångt så antar att en liten paus är skönt för er också. Fortsättning på andra halvan av året kommer senare ikväll. Kram på er tills dess <3                            *edit: publiceras imorgon på morgonen istället! *