Veckans Vinnare och Nyfixat hår!

img_6539
Hej!
Det blir ett snabbt inlägg nu. Jag ska börja köra iväg mot Myllykukko för att träffa Kaisa, ska bli så kul att träffa henne igen. Tänkte bara snabbt kika in och berätta vem som är julkalenderns tredje vinnare. Förra veckan tävlade vi ju om ett par vintertights och vinnaren är...
* CECILIA *
Stort Grattis! <3

Det råkade vara tre deltagare i tävlingen som heter Cecilia, men den cecilia som vunnit har fått ett meddelande av mig. Tack än en gång till alla som deltog i veckans tävling! Sista tävlingen är ju igång nu, ni kan hitta den här!
Dags att börja avsluta och börja åka iväg. Avslutar med några bilder på mitt nyfixade hår! Var igår och gjorde mig lite julfin och blev än en gång så nöjd. Ha en fin dag allihopa <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_3761