Projektarbete och Katten Lucia

Ursäkta att bloggen fått lida lite senaste tiden. Jag håller på med ett stort projektarbete som ska lämnas in den 23 December. Projektarbetet är väldigt intressant och hör till mina kostrådgivningsstudier. Det är även väldigt tidskrävande så en sto r del av tiden går till det just nu. 

Minns ni förresten att jag berättade tidigare att jag är rädd för katter? Det är jag fortfarande men faktiskt inte längre för alla katter. Jag ska ta hand om min kompis katt nu i 15 dagar och idag är första gången vi hänger bara jag och katten Lucia. Hon är väldigt social och helt otroligt snäll. Vi har precis suttit i soffan och myst i säkert en halv timme. Aldrig trodde jag att jag skulle sitta och klappa en katt utan att någon annan skulle vara i närheten. Nu måste jag fortsätta skriva. Hörs senare!