Vitiligo

img_0139

Välkommen till min sida om vitiligo!
Här hittar du inlägg jag skrivit om vitiligo. Jag vill att du som hittat hit ska kunna se på denna sida lite som en mötesplats för vitiligo. Här får du gärna kommentera och diskutera, eller tipsa om något som har med vitiligo att göra. Jag lägger även in ett kontaktformulär där du kan skriva ett privat meddelande till mig ifall du inte vill kommentera så alla ser.
Tillsammans med er vill jag lyfta fram vitiligo, få hudsjukdomen att bli en normal del av samhället och underlätta för flera att tycka om och känna sig bekväm med sin vitiligo. Kom ihåg att du aldrig är ensam med din hudsjukdom. Kram <3

Svenska Yles artikel om Corinne&Vitiligo

Jag har Vitiligo och är stolt över det!

Corinne pratar om Vitiligo i radio


***

[contact-form to="corinnegronholm@hotmail.com"][contact-field label="Name" type="name" required="1" /][contact-field label="Email" type="email" required="1" /][contact-field label="Website" type="url" /][contact-field label="Comment" type="textarea" required="1" /][/contact-form]