Favorittröja från Odlo

thumb_img_2010_1024    thumb_img_2752_1024
I samarbete med Mb Trading Oy
Två olika bilder i olika miljö och ljus, men samma tjej och kläder! Tänkte jag skulle visa några av mina favoritkläder från Odlo som jag fastnat mest för nu under vårt samarbete. Vi börjar med den tröjan jag använder absolut mest. Det är denna svarta tröja som hör till Odlos 70 års jubileumskollektion. Jag kollade upp att bland annat Stockmann säljer denna, ni kan hitta den här!, ifall ni vill kika närmare på den.

Det bästa med denhär tröjan är att den är både snygg och sååå skön. Tröjan andas väldigt bra vilket gör att man både hålls varm och torr. Den är sydd med så lite sömmar som möjligt vilket gör att det är enkelt och lätt att röra sig i den. Tanken är att använda den som ett övre lagar på sitt underställ, när man är t.ex. ute och åker längdskidor, men personligen brukar jag använda den ute på promenader eller när jag vill ha på mig något ledigt men ändå snyggt. Ett bra tips om någon söker en julklapp åt en person som tycker om sköna men snygga fritidskläder som har ett brett användningsområde!

Nu ska jag iväg på kaffedejt med Beni. Han kommer till Helsingfors idag så vi tänkte mötas upp innan han ska iväg och träffa sina kompisar. Mina planer för idag är att äta middag med tre goda vänner på Restaurang Sandro i Helsingfors. Har inte träffat dessa vänner på ett bra tag så ska bli så roligt att spendera lite kvalitetstid med dem! Hoppas ni haft en fin lördag och får en underbar lördagskväll, kram!

Ps.
I år kör jag ju en julkalender som består av Odlo kläder. Den tredje tävlingen är i gång, och denna vecka kan ni vinna ett par varma träningstights som passar perfekt att löpa eller åka längskidor med nu på vinter. Ni kan hitta tävlingen här!