Förbannad och Styrka

thumb_img_1405_1024

Världens flummigaste rubrik går nog till mig denna dag. Satt och funderade på rubrik så länge att det till sist fick bli sådär.

Idag är jag förbannad, alltså riktigt otroligt arg. Det är sällan jag blir arg, kan bli lite småsur som oftast går över med att någon ger mig en kram haha. Oftast är jag glad och skrattar. Men när jag blir arg då känns det verkligen som jag förstår uttrycket "Det kokar inombords". För jag tror att min kroppstemperatur höjs med två grader när jag blir arg (skämtåsido).

Just nu händer det så mycket i mitt liv att jag inte vet om jag ska ställa mig mitt på Alexandersgatan och ropa ut allt eller om jag ska låsa in mig i mitt flickrum och komma ut när allt är över. Ni kommer få veta senare, men just nu kan jag inte berätta någonting. Jag vet, de är sjukt jobbigt när någon skriver A men inte skriver B, men jag lovar ni kommer få veta.
Såhär i korthet kan vi säga att jag just nu måste ta enormt stora beslut som påverkar hela livet. Att ta beslut är en del av livet och inget att klaga om egentligen. Men samtidigt som dessa beslut ska tas, har jag fått börja tampas om en grej som jag aldrig varit med om förut. Det finns nämligen någon ute i världen som vill jävlas med mig påriktigt, och nu menar jag inte med att kasta lite ägg på huset, utan mera så att personen får mig att bli så fruktansvärd rädd samtidigt som min rädsla nu förvandlas till ilska.

Så idag tänker jag peppa alla er
och mig själv som går igenom något just nu som känns jobbigt. Det kan vara vad som helst som ni går igenom, men ibland är det bra att få känna att man inte är ensam.

Kom ihåg att du är viktig och bäst precis som du är. Du förtjänar att umgås med människor som ger dig en massa positiv energi. Ingen har rätt att trycka ner dig. Du har rättigheten att få gråta och vara ledsen utan att någon kan säga något om det. Du har också rättigheten att skratta så otroligt högt utan att egentligen ha någon orsak. Du är stark och smart. Du är fin precis som du är <3

Kärlek åt er folket!
.