Ett ljusrött Helsingfors med vänner

thumb_img_1622_1024Fastän det händer mycket svåra grejer just nu, händer det också mycket kul. Jag är ju i Helsingfors/Grankulla vilket innebär att jag kan träffa alla mina underbara vänner! Bland annat igår träffade jag två av mina kompisar, Oskar och Valter på en lunch. Fick även träffa Valters nyfödda son vilket var så stort och mäktigt. Hann även träffa Anna på en kopp te och så avslutade jag kvällen med julglögg med ett gäng underbara vänner. Den kvällen blev verkligen toppen, speciellt då vi råkade komma på att en vän till oss skulle spela live på en pub i närheten, så vi gick dit och fick njuta av vacker livemusik. Snacka om social dag förresten haha.

Bildena är också från igår när Helsingfors lyste i rött. Åh vad jag älskar denna stad. Nu har jag precis kommit hem från en julkonsert. Har bestämt mig för att göra en vlogg över denna helg så ni får se mera om den konserten när vloggen är klar efter helgen. Det blir en lung kväll för mig idag. Imorgon ska jag möta upp ett gäng vänner så det passar bra att gå och lägga sig i tid ikväll. Hoppas ni haft och har en fin fredagskväll <3 thumb_img_9088_1024thumb_img_0877_1024thumb_img_2888_1024