Julkalender Vecka Nr. 3!

I samarbete med Mb Trading Oy / In collaboration with Mb Trading OyOLYMPUS DIGITAL CAMERA I Söndags avslutades ju den andra julkalender veckan och nu har Patricia utsett vinnaren som är...

∗ Christina ∗ Vi hoppas Christina får stor användning av sin nya fleece och många härliga timmar utomhus. Stort grattis! snocorinne2 Blev det inte du som vann denna gång? Ingen fara, jag tänkte att vi drar igång denna veckas tävling på en gång! :)

Veckans present består av ett par ODLO Wintertights!   Jag har själv ett par som jag använder flitigt. De är perfekt när man är ute och löper nu såhär på vintern. De sitter bra, och så har de band som man kan knyta i midjan så att de helt säkert inte halkar ner. Ni kan hitta mer info om tightsen här. run_tor_1516_370111_15001_a För att delta i veckans tävling ska du: 1. Ha en finsk eller baltisk adress 2. Svara på följande två frågor:

1. Vilken utomhusaktivitet är din favorit på vintern? *** 2. Nämn en butik i Finland som du vet säljer Odlos kläder? *** För ett extra plus i tävlingen får ni gärna börja följa min instagram som ni hittar under namnet: @ccorinnes

Tävlingen pågår fram till den 18 December kl. 21.00! Lycka till <3

Ps. Det går bra även denna vecka att skicka svaren till min mail om man inte vill kommentera. Mail: corinnegronholm@hotmail.com