En lite bättre helg och tankar om Vasa

img_3629Hej vänner, hoppas er vecka börjat på ett bra sätt och att ni haft en fin helg. Min helg var verkligen toppen. Tänkte dela upp den i två eftersom jag tydligen gått lös med kameran denna helg haha. Började först sammanställa en bildbomb från helgen och när galleriet visade att jag var påväg att publicera 23 nya bilder tänkte jag att det kanske är bäst att lugna ner sig lite och dela upp det roliga.

I lördags var det ju som sagt tjejfest som var otroligt lyckat. Massa härliga tjejer, mycket skratt och prat. Ljudnivån var verkligen extrem, tycker synd om Cecilias grannar hehe. På bilden ovan ser ni mig och min bästa vän Cessi. Folk brukar påpeka att vi liknar varandra och när man ser bilder som denna så kan man ju faktiskt hålla med lite.

thumb_img_3736_1024Under denna höst har jag fått många nya vänner från Vasa. Jag har även många gamla vänner som nuförtiden bor här vilket gjort att det varit naturligt att lära känna deras vänner osv. Jag märker att jag trivs otroligt bra med både mina nya och gamla vänner som bor här i Vasa. Alla här är otroligt snälla och atmosfären är på något sätt väldigt hemtrevlig och mysig.

Det var verkligen det bästa jag kunde göra att komma hit, nu när lungorna krånglar och jag inte kan träna och tävla. Det har varit bra att få tankarna på annat och leva lite normalt vardagsliv. Idag åker jag dock ner till Helsingfors där jag kommer stannar resten av detta år. Ska bli skönt att få komma hem och umgås med familj och vänner. Ser fram emot att packa upp mina grejer också. Har verkligen levt i min väska nu i säkert 2 månader i sträck.

img_3665

Okej, nu kom vi lite ur spår här märker jag. Tillbaka till helgen! Igår träffade jag ju som sagt Nina. Vi gick på promenad och såg en otroligt vacker solnedgång. Vasa är ju lite likt Helsingfors på så sätt att man kan gå långa promenader längs med havet. Jag är verkligen en havsmänniska. Känner mig på något sätt lung och fridfull när man går längs med stranden och kan se ut över havet. Nu är det ju is, men lika vackert är det ändå. På tal om vackert. Lyckades även få på bild när ett museitåg åkte genom Vasa, vilket ju var lite småhäftigt. Måste säga att bilden ovan på tåget blev väldigt fin, ibland får man verkligen till det!

img_3663Vi avslutade vår promenad med Nina med en stor kopp Caffé Mocha med extra mycket espresso. En riktig grädd och sockerbomb men så gott. Det kände jag att vi absolut var värda! Resten av kvällen var jag hos Emilia på glöggkväll, men mera om det i nästa inlägg.

thumb_img_1700-3_1024thumb_img_3747_1024thumb_img_7470_1024 thumb_img_9171_1024