Söndag

thumb_img_5777_1024
Hej från ett soligt Vasa!
Som ni kanske vet är söndag lite av en favoritdag för mig. Känns som en dag då man kan slappna av lite extra och inte känna att man har en massa måsten. Just nu ska jag börja äta lite lunch och därefter möta upp min vän Nina. Vi tänkte gå en promenad i det fina vädret och därefter dricka en kopp kaffe.

I eftermiddag tänkte jag börja på mitt projektarbete som är den avslutande delen i min Kost vid Träning kurs som jag går. Det är ca. 2 veckor kvar till arbetet ska lämnas in så det känns bra att börja i tid.
Senare ikväll ska vi över till Emilia på Julmyskväll. Gänget som ska dit är ett gäng som jag trivs väldigt bra med. Ännu en till härlig dag med andra ord.
Ifall ni vill ha lite middagstips inför den kommande veckan så tänkte jag publicera senare ikväll ett recept på en otroligt god kycklinggryta, så håll utkik!
Kram på er <3
thumb_img_5778_1024