Mattest och Roliga Kvällsplaner

img_6118
Idag har jag inte riktigt hunnit kika in här tidigare då det varit fullt upp. Har uträttat lite ärenden och samtidigt njutit av det fina vädret. Det är mycket som händer just nu och jag märker att det tar rätt mycket energi. Ikväll ska jag dock "vila" lite från allt detta och istället ska jag spendera min lördagkväll med ett stort gäng härliga tjejer. Det är två vänner till mig som ska ha ett cocktailparty, vilket jag ser mycket fram emot! Några cocktails blir det inte för min del, men däremot hoppas jag på att lära känna lite nya personer, umgås med mina fina vänner, skratta mycket och så hoppas jag vi far ut och dansar lite också.

Just nu håller Beni på och lagar mat medan jag skriver detta. Vi håller på att utveckla ett recept på rödbetsbiffar som jag tror ni kommer gilla! Nästan alla recept som ni fått ta del av här senaste tiden, är recept som vi kommit fram till tillsammans.
Oftast börjar vi skapa ett nytt recept när vi funderar vad vi ska handla till middag. Sen bollar vi idéer fram och tillbaka tills vi känner att vi har något konkret att testa. Ibland blir recepten kanon på en gång, och vissa gånger behöver de utvecklas lite mer innan vi känner oss nöjda. Vi är ett bra team på så otroligt många sätt och intresset för mat är väldigt stort hos båda. Enda sedan jag träffade Beni har den eviga frågan "Vad ska man äta till middag" känts så mycket lättare. Recept på rödbetsbiffarna kommer upp så fort vi känner oss nöjda :) Ha en fin kväll allihopa <3