En liten vardagsinblick

img_5989img_5994
Hej!
Ett litet vardagsinlägg såhär på kvällskvisten. Bland annat i dessa miljöer har jag spenderat de senaste dagarna. Eftersom Beni bor i ett studentrum som är rätt mörkt och trångt, brukar jag försöka ta mig ut till ett café eller sitta på ÅA när jag vill jobba eller studera effektivt. Jag jobbar som bäst i ett ganska ljust rum där det gärna får vara lite bakgrundsljud. Att sitta i ett lite halvmörkt rum där det enda som låter är klockan som tickar, gör mig galen.

img_6001Har försökt få lite skola gjord de senaste dagarna. Dock har största delen av tiden gått till annat som t.ex. blogginlägg hehe, men en del har jag ändå fått gjort! Mellan jobb och skola har jag umgåtts med Beni och  träffat kompisar, bland annat Cessi, som jag spenderat största delen av denna dag med.
Någon träning har det inte blivit eftersom jag mått rätt illa av antibiotikan de senaste dagarna. Har satsat mest på promenader för att få i mig lite frisk luft. Hoppas illamåendet går över snart så jag kan dra iväg och träna igen!
Nu ska jag gå och lägga mig. Försöker få ihop många sömntimmar nu om det skulle hjälpa mot illamåendet. Sov gott <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA