Julkalender Vecka Nr. 2!

I Samarbete med Mb Trading Oy / In collaboration with Mb Trading OyOLYMPUS DIGITAL CAMERA Hej på er! Tack till alla som deltog i förra veckans tävling, det var så roligt att läsa igenom era fina motiveringar! Vinnaren av första veckans tävling publiceras imorgon. Nu ska vi dra igång Julkalenderns andra vecka! Reglerna är samma som senast. För att delta måste du ha en finsk eller baltisk adress och så ska du svara på några frågor. Veckans present består av.... ---- Hi! A big thank you to all of you who participated in last weeks competition. It was so fun to read what you had written. Time to start this weeks competition. Same thing as last time, you have to have a Finnish adress or an adress in the Baltic States. The only thing you have to do to participate is to answer three questions. This weeks present contains...

 

tec_tor_1516_222001_24500_atec_tor_1617_222002_28700_a

Odlos Bästsäljande Snowbird Pullover! Denna fleece är gjord för att hålla dig varm och torr. Den absorberar effektivt bort svett och är bekväm samt väldigt lätt att röra sig i. Vill du läsa mer om denna fantastiska produkt, kan du göra det här. Vi kommer dela ut en present och vinnaren får välja om fleecen ska vara herr eller dam modell. Färg kommer väljas utifrån modell och storlek. Så dessa färger är alltså inte de givna färgerna för veckans present. ---- The bestseller Snowbird Pullover! This fleece is designed to provide a warm and extremely breathable insulation layer that is both lightweight and fast drying. You can read more about this amazing product here. We are going to choose one winner that get's to decide modell ( male/female). img_5708

För att delta i veckans tävling och ha chansen att vinna veckans present ska ni kommentera detta inlägg och svara på följande frågor:

1. Var la du märkte till Odlos produkter för första gången? T.ex. i en butik, på en blogg, reklamblad osv. Skriv gärna ut vilken butik eller blogg om det råkar vara ditt svar. *** 2. Vad heter Odlos CEO? *** 3. Gå in på Odlos hemsida och välj ut ett favoritplagg av de bästsäljande plaggen som ni kommer se. Du behöver bara skriva namnet på produkten t.ex. "Sillian Hoodie " Sedan får ni gärna motivera varför du valt just detta plagg och när du skulle använda det.  Använder du damkläder går du in här och Använder du herrkläder går du in här ---- To participate, simply comment on this post and write your answers to the following questions: 1. Where did you notice Odlos products for the first time? E.g a blog, shop. Please write the name of the shop or blog if that is your answer. *** 2. Who is Odlos CEO? *** 3. Go into Odlos website and choose your favorite product that you can see on the bestseller site. You only need to write the name of the product e.g " Sillian Hoodie". When you have chosen the product, describe in a few word why you chose the product and when you would wear it. If you are using woman's clothes klick here and If you are using men's clothes klick here

img_5855

Kom ihåg att skriva in er epost adress ( publiceras inte) så att jag kan kontakta er om ni är veckans vinnare. Vi kommer välja en vinnare tillsammans med Patricia. Sista dagen att delta i tävlingen är Söndagen den 10 December kl. 10.00 . Lycka till❤ Ps. Märkte att många av er tyckte om att skicka svaren på epost istället för att kommentera och det går självklart bra även denna vecka. Mail: corinnegronholm@hotmail.com

Remember to write your email when you are posting the comment (the email will not be published) so that I can contact you if you are this weeks lucky winner!  The last day to participate in the competition is on Sunday the 11th of December at 10.00 pm. After that I’m going ti pick out all comments with the right answers and then Patricia get’s to choose the winner by deciding which motivation she likes the most.

Good Luck❤

PS. If you don’t want to comment on this post it is also okay to email your answers to: corinnegronholm@hotmail.com