Summary Week 48

image2
Time is really flying by right now, feels like it was yesterday I wrote the summary for week 47! My plan was to start writing the week summaries on mondays, but since I wrote the last one on a tuesday and I'm writing this one a tuesday I will continue to post it on tuesday haha. Okay, here we go!
Hej och hå vad tiden flyger fram. Känns som det var igår jag skrev förra veckans summering. Eftersom jag senast skrev summeringen på en tisdag, och sitter och skriver även denna veckas summering på en tisdag så kommer jag helt enkelt fortsätta skriva veckosummeringarna på en tisdag. Klarar ju helt tydligt inte att få det gjort på måndagar haha. Okej då börjar vi!

Which cities have I visited this week ( stayed at least for 24 h)?
Helsinki, Arvidsjaur and Luleå.
Denna vecka har jag varit mer än 24 timmar i Helsingfors, Arvidsjaur och Luleå. 

Weeks best: Always so hard to choose one, I want to choose five not one haha. But I would say that this weeks best is our mini vacation/trip to Northern Sweden that we did with my parents. If you missed the short vlogg that I made about the trip you can see it here!
Veckans bästa är lika svår som alltid. Jag vill ju välja fem olika och inte bara en. Men veckan bästa är vår mini semester/ resa till norra Sverige som vi gjorde med mina föräldrar. Har du missat den korta vloggen som jag gjorde från resan så kan du se den här!

Weeks worst: When we found out that I have got some problems with my lungs. Luckily I will be free of them after three weeks with antibiotics, but still not the most welcomed thing atm.
Veckans sämsta kan ni säkert lista ut.. Att jag fick veta om problemen med lungorna. Två veckor antibiotika kur kvar, så snart borde jag som tur vara frisk igen!

How did my studies go this week? They went really well actually! Did a big test in nutrition and finished a big project that we had been working on for a few weeks in my Digital and Social media studies.
Denna vecka är jag riktigt stolt över mig själv med tanke på studierna. Jag har både gjort klart ett stort grupparbete i mina Digitala och Sociala Medier studier samt skrivit den stora näringslära tentan i koststudierna, heja mig!

Best Surprise?
My new jacket from Odlo that Patricia gave me when we were eating lunch! Will show you picture of the jacket later. It is purple and I love it!
Veckans bästa överraskning är helt klart min nya jacka från Odlo som Patricia gav mig när vi träffades över en lunch. Visar mer bilder på den senare. Den är typ plommon/lilaröd och jag älskar den!

Best food?
The dessert table at Clarion Hotels Christmas dinner haha. Me and my mum literally tried everything.
Veckans bästa mat var nog dessert bordet på hotellets julbord. Jag och mamma provade verkligen allt haha. 

Last but not least, which 4 photos are my favorite from week 48?
Sist men inte minst, vilka 4 foton är mina favoriter från vecka 48?
img_3535   img_5612
img_5577
thumb_pc031096_1024