Själständighetsdag!

Idag firar mitt älskade Finland 99 år av självständighet! Jag är så glad att jag är från Finland och har haft möjlighet att växa upp till den jag är idag i just detta land. Självständighetsdagen har firats med en lång sovmorgon, strålande vackert väder och en promenad längs havet. Jag befinner mig i Vasa och kommer stanna här i en vecka. Ska bli roligt att vara här ett tag, gillar denna stad mer och mer. Bästa är ju såklart att Beni är här.

Vi fotade en hel del bilder idag som jag kommer visa er imorgon men nu ska jag iväg på en kopp kaffe med några vänner. Senare ikväll ska vi fira självständighetsdag med ett gäng och såklart kolla på slottsbalen. Här får ni ändå några smakprov från vår promenad, ljuset var magiskt. Kram!

Today my dear Finland is celebrating 99 years of independence. I'm so happy that I'm from Finland and got the opportunity to grow up to the person I'm today in this country. Right now I'm in Vaasa and I will stay here for a week. I'm starting to like this city more and more, and of course the best thing is that Beni is here.
We have celebrated the independence day with a calm morning and a long walk along the sea. The weather today was a m a z i n g , and we got so many beautiful pictures. I will show you more pictures tomorrow. Now I'm going for a coffee with some friends and later tonight we are going to celebrate the independence day with dinner. Hugs!

img_5928img_5937img_5944img_5961img_5963