En fin film och tråkiga nyheter

Hej på er!
Som många kanske vet tycker jag om att det är en positiv stämning här på bloggen. Jag vill att ni ska kunna komma hit och samla på er lite positiv energi. Men ibland måste man också prata om jobbiga grejer och idag är en sådan dag. För att ändå jämna ut stämningen lite så bjuder jag på en kort film från helgen. Det blev mest en landskapsfilm för det var så otroligt vackert väder i helgen, men lite sång bjuds det också på hehe. In och kolla på den!

https://youtu.be/CnZkwlKr_CM

Nu till de lite tråkiga nyheterna. Jag åkte ju upp i helgen för att prova tävla och känna på hur mina lungor tål ansträngning. Tyvärr gick det inte bra alls. Jag får otroligt ont i lungorna av att anstränga mig och speciellt utomhus. Efter varje åk kändes det som om lungorna skulle spricka och smärtan var olidlig. Då snackar vi ändå en rätt kort backe på endast 40 sekunder.. Så jag har nu tagit beslutet att avstå från all skidåkning och träning som är pulshöjande och jobbigt för andningen, speciellt utomhus fram till årsskiftet. Det är alldeles för stor risk att chansa och fortsätta köra på. Konsekvenserna kan bli väldigt mycket jobbigare än hur jag har det nu.

Så resten av detta år kommer jag vara i Finland. Satsa på bloggen, studier och träning med betoning på styrka och lågintensiva pass. Sedan får vi se efter årsskiftet om kroppen är med igen. Känns såklart tråkigt men hälsan är verkligen viktigast och ibland måste man tänka smart. Som tur är december en av mina absoluta favoritmånader så det blir nog ett fint slut på detta år ändå :) Kram på er!