Vad vill du läsa om? 

Hej! Idag ska vi prova på en ny grej tycker jag. Jag har ju bloggat i ca. 4 år (tror jag) men det är ju först sista halvåret som jag verkligen satsat ordentligt. Bloggen tar numera upp flera timmar av mina dagar, vilket jag hoppas syns här också hehe. Jag tycker det är fantastiskt roligt att blogga och blir extra peppad när jag ser att ni är allt fler som kikar in här varje dag! 

Jag fokuserar ju mycket kring hälsa och kost här, och såklart min vardag. Jag är ju diplomerad kostrådgivare och hälsoinspiratör och fördjupar mig just nu i kostrådgivningen vilket gjort att det blivit naturligt att skriva om dessa ämnen eftersom jag tycker det är intressant och kul! 

Ofta undrar jag dock vad ni läsare tycker? Är det intressant att läsa om kost, träning, recept, min vardag osv. Jag vet ju inte och därför tänkte jag nu ta tag i frågan och fråga er. 

Så nu undrar jag: Vad vill ni läsa om? Tipsa mig helt enkelt vad ni vill veta eller läsa om! Vill ni se mer film/ vloggar? Mera bilder? Jag är med på det mesta och testar gärna något nytt! Nu vet jag att ni inte är supermodiga på att kommentera, men när någon av er lämnar en kommentar så blir jag SÅ glad. Så hjälp mig nu hörni och berätta vad ni önskar läsa! Vill man lämna en kommentar anonymt så är det såklart helt okej :) 

Kram på er! img_5308