Christmas Calendar Week Nr. 1

I samarbete med Mb Trading Oy / In collaboration with Mb Trading OyOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tjohej! Det är äntligen dags att sparka igång året första julkalenders vecka! Jag glömde nämna i förra inlägget att dessa paket endast går att tävla om ifall man har en finsk eller baltisk adress. Detta beror på att Mb Trading representerar Odlo endast i Finland och Baltikum. *** It's finally time to start the first week of my Christmas Calendar! I forgot to mention, in my earlier post, that you can only participate in the competitions if you have a Finnish address or if you are living in the Baltic States, because Mb Trading represents Odlo only in Finland and the Baltic States. Det ni kan vinna denna vecka är ett paket som består av: julkalender-nr1

- Odlo löparstrumpor, se närmare på produkten genom att klicka här - En Odlo mössa, se närmare på produkten genom att klicka här - Odlo Pannband, ett likadant som jag har på mig på bilden längst ner.

För att delta i veckan tävling och ha chansen att vinna veckans present ska ni kommentera detta inlägg och svara på följande frågor:

1. Från vilket land kommer märket ODLO ursprungligen ? *** 2. Vilket år grundades märket ODLO? *** 3. Nämn tre ODLO ambassadörer?

Till sist får du gärna skriva en kort motivering varför just du borde vinna veckans present!

 Kom ihåg att skriva in er epost adress ( publiceras inte) så att jag kan kontakta er om ni är veckans vinnare. Denna vecka blir nu lite kortare så vi får in alla tävlingar innan den 24e. Stopptiden för denna tävling är Tisdag den 6e December kl. 10.00. Sedan kommer jag välja ut alla kommentarer som har rätt svar och så får Patricia välja ut den motiveringen hon tycker är veckans vinnare!

Lycka till <3

Ps. Om du inte vill kommentera detta inlägg går det även bra att maila dina svar till corinnegronholm@hotmail.com *** This weeks present contains: -Odlo running socks, see more about the product here - A Odlo hat, see more about the product here - A Odlo headband, the same as I'm wearing on the picture below.

To participate in this weeks competition you need to comment this post and answer these question: 1. From which country is the brand Odlo originally? *** 2. Which year was the brand Odlo founded? *** 3. Name at least three Odlo ambassadeurs?

Last but not least, motivate with a few words why you should win this weeks giveaway! You can write your answers in english, swedish or finnish. 

Remember to write your email when you are posting the comment (the email will not be published) so that I can contact you if you are this weeks lucky winner!  This weeks competition time is quite short, since we want to be ready with all give aways before the 24th. The last day to participate in the first competition is on Tuesday the 6th of December at 10.00 am. After that I'm going ti pick out all comments with the right answers and then Patricia get's to choose the winner by deciding which motivation she likes the most. 

Good Luck <3 

PS. If you don't want to comment on this post it is also okay to email your answers to: corinnegronholm@hotmail.com  img_2748