Café Antell och Finlandssvenska Artister

img_5612
Idag började min fredag på ett extra lyxigt sätt. Jag blev nämligen bjuden på frukost på Café Antell av mina föräldrar. Vi är påväg till Arvidsjaur där jag ska tävla i helgen. Väldigt roligt att mina föräldrar följer med, alltid en speciell känsla att ha med dem på tävlingar.

Jag vet inte om jag har några läsare som brukar vara i Uleåborg men om ni är där och söker ett bra café så kan jag varmt rekommendera Café Antell. Väldigt mysigt café med goda produkter. Jag drack en pepparkakslatte, som smakade gott, men var kanske lite för söt min smak, en bärsmoothie som smakade utmärkt och så en fylld smörgås med tomat och mozzarella . Kombinationen tomat och mozzarella är verkligen min favorit, alltid så gott. Tips som sagt om någon rör sig i dessa områden!

Nu ska jag göra klart dagens julkalender inlägg samtidigt som jag spelar X3M:s och Bastupojkarnas nya jullåt  på repeat. Vet inte vad det är med den låten men den gör mig på så otroligt bra humör . Tycker förövrigt att den finlandssvenska musikvärlden verkligen tagit ett stort steg framåt de senaste åren. Artister som bland annat SamZimon, Joey Edström, KAJ och Carolina Wendelin spelas flitigt i mina hörlurar. Nu kan det hända att jag är lite partiskt eftersom en del av dessa är mina vänner men jag lovar de är otroligt duktiga. Klicka på varje artist namn för att lyssna på deras musik på Spotify, hoppas ni hittar någon ny favorit <3
img_5605
img_5600img_5608