Årets julkalender!

***Detta inlägg är gjort i samarbete med Mb Trading Oy***image2
Som de flesta vet, inledde jag ett samarbete med Mb Trading som importerar Odlo till Finland, för några månader sedan. Vill ni läsa mer om dagen då jag berättade om samarbetet kan ni klicka HÄR!.
Enda sedan första stund har jag varit nöjd med vårt samarbete. Vi har en otroligt bra kommunikation, kommer på en massa roliga idéer och jobbar helt enkelt bra tillsammans. Jag har alltid varit väldigt försiktig med att börja stora samarbeten som dessa och tar alltid reda på mycket information innan jag bestämmer något. Jag vill bara samarbeta med företag som jag känner är trovärdiga och arbetar med något som jag vill representera.

Eftersom det varit så fantastiskt att jobba med Odlo och jag verkligen känner att det är ett märke jag vill representera, föreslog jag att vi skulle köra igång en julkalender ihop! Jag vill ju kunna ge er läsare minst lika mycket tillbaka som ni gör för mig när ni går in här och läser varje dag. Jag har aldrig förut haft en julkalender här på bloggen så det känns väldigt roligt att hitta på något nytt. Tillsammans med Patricia, som har hand om det mesta med Odlo, har vi bestämt att årets julkalender ska bestå av fyra presenter som ni kan vinna i form av en liten tävling!

******
As many may know I started a few months ago a collaboration with Mb Trading, who imports Odlo to Finland . If you wanna read the blogpost that I wrote about our collaboration you can find it HERE, the post is written in english.
Since the beginning of our collaboration I have been really satisfied with everything. We have an excellent communication, we are constantly coming up with new ideas and are simply working really good together. I have always been careful starting this type of big collaborations and therefore I always do a lot of research before deciding to start something new. I want to work with brands and companies that I find trustful and works with something I want to represent.

Since it's been so great working with Odlo, I asked them if they wanna start a Christmas calendar together with me! I want to give all of you readers at least as much as you are giving me, when you are visit my blog every day. This is my first time that I'm doing a Christmas Calendar here on my blog, and I'm super excited for this. Together with Patricia, who works a lot with Odlo, we have decided that this years Christmas Calendar will consist of four giveaways that you can win by participating in small competitions!

thumb_img_3623_1024Det kommer gå till såhär: 
Jag kommer presentera vad ni kan vinna här på bloggen. För att delta ska du svara på några frågor och skriva en motivering om varför just du ska vinna. När tävlingen, för varje vecka, är över kommer vi tillsammans med Patricia välja ut en vinnare som då får hemskickat sitt paket.

Delad glädje är dubbelglädje och jag är så otroligt lycklig över att några av er kommer få hem en extra julklapp i år som dessutom kommer innehålla kläder av helt magiskt bra kvalite´.

Imorgon börjar första veckans tävling, hoppas ni tycker att detta kommer bli roligt och att ni är många som är med och tävlar! Under månadens gång kommer jag även presentera ett gäng produkter från Odlo för att ni ska få en större insyn på märket. Kram på er <3

****
This is how it will work:
I'm going to present what you can win each week here on my blog. To participate in the competition, you have to answer a few question and write a short motivation why you should win. When the competition is over I will, together with Patricia , choose a winner who get's the present sent home.


Shared happiness is double happiness and I'm so delighted about the fact that some of you will get an extra present this Christmas, which contains nice clothes of excellent quality.

Tomorrow the first competition will begin.
I hope you will like my Christmas Calendar and that you are all going to participate in the competition. During this month I will also show you some products from Odlo so you will get a better picture of Odlo. Hugs