Rosa himmel och skolarbete

thumb_img_5447_1024thumb_img_5481_1024
Godkväll på er <3
Idag har hela dagen gått till skolarbeten. Passade på att fota den rosa himmeln som naturen bjöd på idag, otroligt vackert.

Jag har fått frågor om varför jag är i Helsingfors istället för att vara uppe i norra delarna av landet och träna/tävla.
Jag har tyvärr blivit sjuk i två lungsjukdomar som just nu behandlas med antibiotika. Det är även orsaken varför jag stannade hemma längre än bara över helgen så som var tänkt. Nu verkar det dock som jag ska kunna tävla i helgen så jag kommer resa upp till Lappland imorgon. Det blir att tävla utan någon ordentlig träningsvecka men det får helt enkelt bli så. Jag tror det kan bli bra ändå, och tror att mina chanser är betydligt större nu än innan jag fick klartecken på vad som är fel med kroppen.
Inte så konstigt med andra ord att säsongens tävlingar gått så tungt då jag troligtvis haft dessa infektioner i kroppen i ca. 2 månader. Nu hoppas jag vi är påväg åt rätt håll igen!

Nu till något mycket roligare. Imorgon är det den 1a December och jag kommer då avslöja en helt fantastiskt grej åt er! Så se till att kolla in här imorgon för att veta vad jag pratar om :)
img_5308