Summary Week 47

img_4606
Okeeey! I have been told many times that I should also write my blog in english instead of just swedish. It makes me, of course, super happy that so many wants to read my blog and I have been thinking about how I should do with his whole language part. I feel that I'm so much better at writing in swedish but I also want people who don't know swedish to be able to read my blog! So I have decided to start writing a "Week Summary"every Monday (except for today since it's already tuesday), and it will be in english! So from now on you can follow my everyday life a little bit easier by always checking in here on mondays. And of course if you want to you are welcome to check in here every single day <3 

***********
Dags att införa en helt ny grej här, nämligen en tillbaka blick på veckan som gåttJag skriver ju bara på svenska här på bloggen, men har ju provat på att både skriva på svenska&engelska och svenska&finska. Märker att det blir bättre kvalité med bara svenska som språk men samtidigt får jag ofta höra att folk gärna skulle läsa bloggen, men inte förstår vad det står. Jag har funderat mycket hur jag ska lösa detta och kom fram till att jag börjar genom att skriva på engelska en veckosummering varje måndag, om veckan som gått. 

Idag är det ju redan tisdag, men jag hade så mycket igår att tiden inte räckte till. Jag kommer skriva dessa inlägg på både svenska&engelska men det blir ju lite upprepande för er som läser varje inlägg men kanske roligt ändå?
thumb_img_4835_1024
Which cities have I visited this week ( stayed at least for 24 h)?
This week I have been in: Vaasa, Kiruna, Gällivare and Helsinki!
// Denna vecka har jag besökt dessa städer: Vasa, Kiruna, Gällivare och Helsingfors


This weeks best:
All the wonderful comments and kind words that I have got since I wrote about my vitiligo. I can never thank you guys enough <3 
// Veckans bästa: Är helt klart alla underbara kommentarer och snälla ord som jag fått sedan jag skrev om min vitiligo. Jag kan nog aldrig tacka er alla tillräckligt <3 

This weeks worst:

Hmm.. I got an allergic reaction when I was chilling with a cat, so probably that..
//Veckans sämsta: Måste nog vara att jag fick en allergisk reaktion när jag chillade med katten Ricky. Tråkigt om man ska behöva vara allergisk för katter också..

Update on this weeks alpine skiing:
I was in Kiruna for two FIS-races that went so bad. So maybe not the best alpine skiing week..
//Veckans skidåkning: Jag tävlade ju två tävlingar i Kiruna som gick otroligt dåligt, så kanske inte någon super skidåkningsvecka. 


How did my studies go this week?
I have had so much other programs this week that I have had the time to study so much. But I think it has been all right :)
//Hur har det gått med studierna denna vecka? Jag har haft så mycket annat program denna vecka så studierna har fått lida lite. Det lilla jag gjort har ändå gått riktig bra. 


This weeks best surprise?
Have to say that the biggest surprise from this week was when RadioX3M called me and asked if I would like to talk in the radio about my blogpost and vitiligo. I didn't expect that one hehe.
// Veckans överraskning: Helt klart när RadioX3M ringde och frågade om jag ville vara med i Myteriet. Hade verkligen inte förväntat mig det när jag publicerade inlägget, men en otroligt rolig överraskning :)

This weeks best food?
My mom did a butternut soup that tasted soooooo good. Need to get the recipe for that one.
//Veckans bästa mat: Mamma gjorde en butternut soppa som smakade himmelskt gott. Måste fråga receptet för det var verkligen något speciellt. 


Last but not least, which 4 photos are my favorite from week 47?
Till sist: Mina 4 favoritfoton från vecka 47?
kiruna1img_4970img_5160thumb_img_5016_1024