Med i Myteriet på RadioX3M!

thumb_img_2849_1024
Hej vänner!
Alltså hjälp vilken dag det blev! Jag träffade som sagt Patricia över en lunch, vilket var superroligt. Tänkte skriva mer om det senare eftersom jag vill dela upp dagens händelser i skilda inlägg.

Jag har ju idag gästat RadioX3M där jag fick vara med i programmet Myteriet och prata om mitt vitiligo blogginlägg(klick). Ni kan lyssna på programmet genom att trycka HÄR! , vill ni bara lyssna på den delen jag är med på så spolar ni fram till 1h 12 min. Sedan är jag med fram till 1h 29min.

Intervjun gick väldigt bra, Lucas var så trevlig och lätt att prata med så jag glömde helt bort att vara nervös haha. Tyckte det var väldigt roligt att prata i radio och känner att jag gärna skulle göra det igen! Så lyssna på programmet genom att trycka på ordet HÄR ovan!

Så nu vet ni att intervjun gick toppen, däremot att ta sig till Böle gick lite mindre bra. Jag tänkte att det skulle vara lätt och smidigt att ta sig dit, men hojj vad fel jag hade. Jag tog en spårvagn från Helsingfors som skulle vara framme vid Böle 12.35 och då skulle jag ha hela 25 minuter på mig att gå typ max 400 m. Men, just idag var det något knäppt med den spårvagnen jag tog, så den åkte inte alls som det stod att den skulle, vilket innebar att jag fick hoppa av den på helt fel ställe och gå till Ylehuset. En promenad som tog mig långt över 20 minuter plus att jag irrade in mig på ett byggnadsområde så jag fick gå världens omväg och fick springa i klackskor de sista 500 metrarna.

Det var ju absolut inte vad jag ville. Jag ville komma fram i tid, sätta mig ner och skriva här om att jag snart ska vara med och så lugnt gå in i studion. Istället kom jag fram dit i sista sekund, knallröd i ansiktet och en puls på säkert 170.
Som tur gick intervjun hur bra som helst ändå, men hade gärna önskat att inte det gått såhär just idag när jag första gången ska vara med på radion! Haha alltså nu efteråt skrattar jag bara men just då i stunden när jag  fattade att spårvagnen inte alls skulle dit vart de var tänkt och jag irrade in mig på byggnadsområdet så såg jag bara rubriken till ett inlägg " Jag missade min intervju trots 25 minuters tidsmarginal!", men som tur behöver jag inte skriva den rubriken.
Så hörni, koka nu en kopp te eller kaffe, tänd lite ljus och lyssna på programmet. Ni hittar det alltså HÄR och mig från 1 h 12 minuter till 1 h 29 min
img_3372