Ett soligt vitt Helsingfors

img_5289img_5281
Idag vaknade Helsingfors upp till sol och vintriga gator. Okejokej, jag vet det handlar om ca. 1 cm snö som ligger på marken, men bara det gör ju redan så stor skillnad. Jag sitter just nu på ett café vid Tölö torg och jobbar samtidigt som jag kikar ut på folk som går på stan. Visst ser människor lite gladare ut när det är sol?

Om en halvtimme ska jag möta upp Patricia som jobbar på Mb Trading, som bland annat importerar Odlo till Finland. Som de flesta kanske vet, är Odlo en av mina största samarbetspartners. Vi ska gå på lunch och prata ihop oss lite om kommande händelser, och så tror jag att jag ska få med mig nån snygg tröja som jag ska ha på mig idag när jag ska på intervju till Radio X3M! Mycket roligt såhär på en måndag, hoppas ni också fått en bra start på den nya veckan! Kram på er <3