Röd Klänning och Kaffe

thumb_img_5033_1024 thumb_img_5049_1024
Idag har vi som sagt firat Lillajul , och jag passade på att bära en röd klänning dagen till ära. Det blev en väldigt social eftermiddag och kväll då vi först var på lilla juls kalas, sedan besökte vi spontant min Fammo och därefter ännu middag med Benis familj. Det har inte bara blivit en kopp kaffe idag med andra ord, hehe.
img_5160Nu sitter jag här och skriver, trött och glad efter en underbar dag. Imorgon ska jag och mamma börja vår söndag med yoga på Studio Yin i Helsingfors. Ska bli roligt att yoga igen, var rätt länge sedan jag var på en riktig yogalektion. Imorgon tänkte jag lägga upp en film från dagarna i Kiruna. Det har varit så mycket annat senaste dagarna så den filmen har fått vänta lite, men imorgon så ska ni få se. Dags att sova, godnatt <3img_5152