Världens Största och Mäktigaste TACK

kiruna1
Alltså oj. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att mitt inlägg om Vitiligo skulle bli sådär stort som det blev. Alltså wow jag är mållös, ordlös, rörd, tacksam ja alla positiva känslor man kan uppleva.
Mitt inlägg har verkligen spridit sig i racerfart. Jag är ingen som gillar att skylta med statistik men nu är detta så fantastiskt så jag tänker att denna gång känns det bra. Mitt inlägg har under två dagar läst av över 3000* unika besökare.  Förstår ni hur många det är! Så stort och häftigt. Detta är något jag bara kunnat drömma om, att kunna sprida mitt budskap till så många människor. Det bästa är att de verkar sprida sig ännu mer!

Det har även ramlat in en massa gillningar och kommentarer både på Facebook och här på bloggen, för att inte tala om alla meddelanden som plingar in i min inkorg. Tack till varenda en av er som hört av sig eller på något sätt visat ert stöd, ni är värd mer än guld <3

De två senaste dagarna har jag gråtit, skrattat, jublat och snyftat. Alla fantastiska kommentarer har gjort mig så rörd, och alla historier jag fått ta del av har både gjort mig glad men även ledsen och så otroligt frustrerad. All denna respons som jag fått har verkligen betytt så otroligt mycket för mig. De senaste dagarna har jag satt mycket tid på att svara på alla kommentarer och mail som jag fått. Jag tycker det är viktigt att alla ska få veta hur mycket jag uppskattar deras engagemang.

Det finaste och bästa med allt detta är att jag märker hur folk redan nu fått mera kunskap om vitiligo och hur många är så otroligt positivt inställda till sjukdomen. Jag har fått kommentarer om att jag nu är en förebild för många ute i vårt samhälle. Ordet förebild känns så stort, och inget jag personligen skulle våga kalla mig själv, men det känns så otroligt bra att jag skrev detta inlägg. Jag har inte ångrat det en sekund, inte ens en mikrosekund. Det verkar som jag nått fram, som att mitt budskap börjar sprida sig och jag hoppas för hela mitt hjärta att det hjälpt ens en person därute att vara stolt över sig själv, med eller utan hudsjukdom.

På måndag är jag inbjuden till RadioX3M för att prata om mitt inlägg och vitiligo. Tänk att  mitt blogginlägg blivit så stort att t.o.m. radion hör av sig! Nej vet ni vad, jag är fortfarande i chock.

Tack ännu en gång till alla er som läst mitt inlägg, jag kommer aldrig någonsin glömma dessa dagar, stor kram från mig till er <3

*Enligt min statistik på Wordpress, bloggtoppen verkar vara enormt mycket efter av någon anledning? Vet att flera bloggare haft samma problem så därför har jag följt med min egna statistik sida.