Spontan Resa HEM

img_4931img_4937img_4939img_4966img_4970
Idag vaknade jag upp i Gällivare och började dagen med att kika på rådjur med Kiba och katten. Galet förresten att hundar och katter kan komma så bra överens. Kolla nu på dedär två, inga problem alls att sitta och övervaka rådjuret bara någon centimer från varandra. 

Vid 16 tiden tog jag flyget till Stockholm och just nu väntar jag på att mitt flyg mot Helsingfors ska lyfta. Det är nämligen så att jag sent igår kväll bokade biljetter till Helsingfors. Det är så mycket som händer just nu, mestadels positivt vilket är roligt men samtidigt tar de mycket energi. Därför känns det som det bästa jag kan göra för mig själv just nu är att resa hem och samla lite energi och styra upp livet lite. Jag kommer stanna till tisdag eftersom jag har intervjun med RadioX3M på måndag. Oj vad det känns bra att komma hem <3