En Söndag i Vasa

thumb_img_4630_1024 img_4665
Vad gör man i Vasa efter en så fin kväll som i lördags? Man går förstås och fikar och pratar om galan! Vasa bjöd på en rätt ruskig höstdag men jag drog på mig min tjockaste halsduk och så vandrade vi iväg till Fazers Café.

thumb_img_4667_1024Tänkte göra en kort recension på Fazers Café, som ni hittar på torget i Vasa centrum. Caféet är otroligt mysigt och har rätt bra öppettider, till skillnad från flera andra caféer i Vasa. När vi var här åt vi en himmelskt god ostkaka som skulle ha smak av glögg. Glöggdelen av kakan var väldigt svag, men förövrigt en riktig super smakbit. Till kakan tog vi två café latte som smakade riktigt bra. Fazer brukar ha bra kaffe. Något som Fazer också har är otroligt höga priser, så helt klart inget ställe man kan fika på varje dag, men alltid värt det när man väl bestämmer sig för att fika där. Det var väldigt mysigt att sitta i timtals på ett härligt café samtidigt som det duggregnade utanför. Precis som en söndag ska vara.

thumb_img_4679_1024Idag är planen att börja köra upp till Norra Sverige igen. Slutdestinationen är Kiruna men jag får se om jag kanske stannar och övernattar i Gällivare. Innan jag börjar köra ska jag på en morgonkaffe med min bästa vän. Skjutsade precis Beni till jobbet så försöker hålla tankarna på annat håll genom att skriva detta inlägg. Dessa dagar har igen gått på tok för fort, och det bränner vid ögonlocken av tanken att det igen är fyra hela veckor innan vi träffas igen. Som tur är det jullov då, så vi får flera dagar att umgås med varandra. Nu ska jag iväg och träffa Cessi. Ha en fin måndag allihopa <3

thumb_img_4668_1024
IMG_4695.jpg
thumb_img_4690_1024